FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Bakony Szíve Idősek Otthona

 

altBakonyjákó a Bitva patak mellett meghúzódó kis falu. A 83-s főútvonalon Pápa felől érkezve kitárul a völgy, és a Bakony hegyeivel körülzárt védelemben bújnak meg az itt élő emberek házai. A már több mint 200 éves templomtorony kimagasodva hívja az érkezőt, hogy megismerje a történelem viharaiban edződött község szépségeit és életét.Ebbe a varázslatos környezetbe álmodta be az otthont fenntartó, az idősgondozás nemes feladatát.  A természet közelségében zárt parkosított kertes családi ház ad helyet az élet rögös útjain megfáradt, támogatásra, gondozásra, közös együttlétre vágyó embertársainknak.

A családi házban kialakított intézmény bensőséges légkörben mindösszesen 10 fő folyamatosan bentlakó szépkorú ellátását biztosítja. Lakószobáink, fürdőszobáink, társalgónk, étkezőnk, télikertünk, orvosi szobánk, parkunk a mindennapok eltöltéséhez kínálnak kényelmes, modern, vidám életteret. Szakképzett, és az idősellátásban tapasztalattal rendelkező orvosunk és ápolóink biztosítják a mindennapok tartalmas eltöltését, az egészség megőrzését, a betegségek enyhítését és gyógyítását.

A szabadidő hasznos eltöltését klubfoglalkozások, szervezett kirándulások, kézimunkázás, barkácsolás, kertészkedés, növényápolás, fürdő és színházlátogatás teszi teljessé. Az egészségmegőrzéshez szükséges napirend, étkezés, wellness szolgáltatások az otthon lakói számára biztosítottak. Szeretettel várjuk azoknak a családoknak a jelentkezését, akik szeretnének segítséget kapni hozzátartozójuk gondozásában.


Németh Rita fenntartó képviselője
Bakonyjákó Úttörő u. 7.
+36/30/9564-211,
+36/30527-4926