FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Épületegyüttesünk

 

altAz otthon zárt parkosított környezetben található épülete biztosítja a bentlakók nyugalmát és  kényelmét.

Az idősek otthona, ami egy családi házban kialakított intézmény bensőséges légkörében mindösszesen 10 fő ellátására készült fel, hogy az élet rögös útjain megfáradt, támogatásra, gondozásra, közös együttlétre szoruló embertársainknak szép éveket biztosítson. Az itt élők kényelmét akadálymentesített környezetben 5 tágas, világos szoba, 2 fürdőszoba, 2 mellékhelyiség mosdóval, előtér, társalgó, klubhelyiség, télikert, étkező biztosítja.

A szobákban a kényelmes bútorok, a televízió mellett lehetőség kínálkozik a saját személyes tárgyak elhelyezésére is. A fürdőszobák a személyes tisztálkodás lehetőségét, továbbá a segítségre szorulók részére egyéni lehetőségeket biztosítanak.

altKözösségi tereink a változatos napi tevékenység megvalósítására meghitt környezetet nyújtanak. A télikert virágai, a kandallóban ropogó tűz, a zenehallgatás, a könyvespolc mellett a kényelmes fotel, kártyaasztal, kincseket rejtő komód a kézimunkázáshoz, minden évszakban teljes kikapcsolódást jelentenek. Kora tavasztól késő őszig a kerti elfoglaltságot kedvelők a parkban, és a virágos kertben könnyű tevékenységeket találhatnak.

Tágas étkezőnk a családias hangulatban eltöltött reggeli, ebéd, vacsora helyszíne, ahol újra átélhetjük a közös étkezések örömét. Napközbeni nassolásra az otthon közösségi helyiségei is rendelkezésre állnak. A teakonyha felszereléseivel a háziasszonyi kisebb teendők örömét megtalálhatják lakóink.


alt alt alt